Topper Saltea, Ortopedicus, Aloe Vera Ergomed Review si Pareri utile

by:

Ortopedicus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea Ortopedicus Aloe Vera Ergomed este un produs care va poate imbunatati semnificativ nivelul de confort si va poate asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Dar pentru inceput, trebuie sa stiti ca acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Topper-ul Ortopedicus Aloe Vera Ergomed este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. In realizarea sa, a fost folosita spuma foarte aerata Luft HD cu grosimea de 6 cm, prevazuta cu celulatie deschisa ce ofera un nivel de fermitate medu si o buna rezistenta in timp. Permite, totodata, o ventilatie interioara optima, eliminand astfel umzeala rezultata in timpul somnului pentr a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Mai mult decat atat, distribuie greutatea corpului in mod uniform si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa acestuia este foarte moale si placuta la atingere, iar avatanjul acesteia consta in fermoarul cu care a fost prevazuta astfel incat sa poata fi detasata si spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, pe o parte beneficiaza de pastile silicon ce impiedica alunecarea topper-ului de pe salteaua pe care este amplasat.

Nu doar ca imbuantateste nivelul de confort, dar si prelungeste durata de viata a actualei saltele. In plus, il puteti aseza pe orice fel de suprafata de la saltele prea dure sau vechi si incomode pana la canapele prevazute cu multe imbinari ce creeaza real disconfort.

Un alt avantaj al acestui produs se refea si la gama extrem de variata de dimensiunni in care este disponibil. Garantia cu care vine la pachet este de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea Ortopedicus Aloe Vera Ergomed este un produs de foarte buna calitate, care asigura un somn linistit si odihnitor pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de topper-ul in discutie si declara ca se odihnesc excelent pe el, astfel ca nu mai au probleme cu durerile de spate. Apreciaza si faptul ca pot detasa husa si o pot spala usor direct in masina de spalat rufe. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ortopedicus Aloe Vera Ergomed

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Protectie anti-alunecare
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *