Topper Saltea Super Ortopedic Air 7 cm, Bio Bumbac Cooler Ortopedicus Review si Pareri

by:

Ortopedicus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ortopedicus Super Ortopedic Air 7 cm este un topper de saltea ce reuseste sa imbunatateasca foarte bine nivelul de confort punand la dispozitie un nivel de fermitate ridicat. Totodata, acesta este o optiune buna pentru persoanele a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Topper-ul Ortopedicus Super Ortopedic Air 7 cm este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile imbuntatind nivelul de confort si protejand actuala suprafata de dormit. Este realizat din spuma Luft HD care este o spuma foarte aerata, cu celulatie deschisa, elastica si ferma in acelasi timp. Asigura o buna ventilare interna si previne transferul miscarilor parternerului in timpul somnului. Mai mult decat atat, distribuie egal greutatea corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului pentru relaxarea completa a musculaturii.

Topper Saltea Super Ortopedic Air 7 cm, Bio Bumbac Cooler review

Husa este realizata din bumbac bio si cooler, foarte moale si placuta la atingere. Avantajul acesteia este prevazuta cu fermoar si poate fi detasata pentru a fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, la colturi este prevazuta cu elastice asigurand astfel o buna fixare.

Pentru o buna intretienre a produsului, va trebui sa il aerisiti periodic. De asemenea, rotiti-l periodic inversand zona superioara cu cea inferioara. Mai mult decat atat, acesta este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. In plus, vine la pachet cu o garantie de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Ortopedicus Super Ortopedic Air 7 cm este un produs de calitate ce imbunatateste considerabil nivelul de confort asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata sa si declara ca durerile de spate s-au ameliorat sau chair au disparut de cand se odihnesc pe el. Sunt incantati de faptul ca husa se poate detasa si igieniza corespunzator, motiv pentru care nu ezita sa il ia cu ei si in deplasari. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ortopedicus Super Ortopedic Air 7 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Buna sustinere intregului corp
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *