Topper Moonway Memory Silver 4+2 140 x 200 x 6 cm – Review si Pareri obiective

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Moonway Memory Silver 4+2 este un model de topper fabricat dins puma cu memorie pe care il putem aseza pe orice fel de suprafata de la saltele vechi pana la canapele mult prea ferme. Reuseste sa amelioreze foarte bine disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, oferind astfel un somn linistit.

Topper-ul in discutie este alcatuit din doua straturi, dupa cum urmeaza: un strat de 4 cm realizat din spuma standard ce ofera fermitate si suport optim corpului in timpului somnului, o pozitie corecta coloanei vertebrale, si un alt strat de 2 cm realizat din spuma cu memorie ce preiznta proprietati hipoalergice, preluand totodata si forma corpului. Punctele de presiune din zona precum umeri, genunchi, coate si bazin sunt ameliorand, permitand astfel muschilor sa se relaxeze complet.

Husa topper-ului Moonway Memory Silver 4+2 prezinta fibre de argint, care ajuta la obttinerea unui mediu curat si sanatos. Mai mult decat atat, aceasta poate fi detasata pentru a fi spalata mai apoi in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Totodata, este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti topper-ul regulat.

Modelul analizat masoara 140 cm latime, 200 cm lungime is 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Moonway Memory Silver 4+2 este un topper util in foarte multe situatii ce reuseste sa amelioreze disconfortul saltelei si sa asigure un somn de calitate. Persoanele care deja au achizitionat produsul sunt foarte multumite de el si sustin ca nivel de confort s-a imbunatatit foarte mult. Se odihnesc mult mai bine acum, iar fiindca se ruleaza foarte usor, ori de cate ori au ocazia, il iau cu ei in vacanta. Alte persoane l-au mai achizitionat si pentru camere de camin, ceea ce, din nou este util. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa si spala husa, oferindu-i o igienizare potrivita. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Moonway Memory Silver 4+2 140 x 200 x 6 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Se ruleaza usor
  • Asigura un suport corect corpului
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *