Topper saltea Kring Aloe Vera 3+2 memory cool gel , H5 cm, 160 x 200cm – Review complet

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Aloe Vera 3+2 memory cool gel este un topper foarte practic ce reuseste sa ofere un confort ridicat pe tot parcursul noptii. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafata de la canapele dure pana la saltele noi sau vechi.

Topper-ul Kring Aloe Vera 3+2 memory cool gel este realizat din doua straturi de spuma poliuretanica si anume: un strat din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa si un strat de spuma Green Therm Memory cu particule reci Arctic Gel, ce au rolul de a preveni supraincalzirea corpului. Mai mult decat atat, se muleaza pe formele corpului, eliberand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale, reusind sa amelioreze sau chiar sa indeparteze durerile de spate. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta, ofera un somn confortabil si linistit.

Husa produsului este prevazuta cu tratament cu Aloe Vera, oferind efect antimicrobian si antialergic, reusind sa asigure un mediu curat si sanatos. Mai mult decat atat, aceasta poate fi detasa usor, putand fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala pentru a putea fi utilizata. Trebuie sa fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora  si produsul.

Dimensiunile topper-ului sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Kring Aloe Vera 3+2 memory cool gel este un model confortabil, ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, oferind un somn linistit pe toata durata noptii. Cumparatorii actuali sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, nivelul de fermitate cu care este prevazut fiind un mediu. Reuseste sa elimine complet disconfortul creat de saltelele prea tari sau de cele vechi, si pot confirma ca nivelul de confort s-a imbunatatit extrem de mult. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa husa si o pot igienizare corespunzator. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Aloe Vera 3+2 memory cool gel 160x200 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tratament cu Aloe Vera
  • Husa detasabila si lavabila
  • Spuma Green Form HD si Green Therm Memory
  • Usor de rulat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *