Topper saltea Moonway Memory 4+2, husa cu ioni de argint, 180 X 200 cm – Review si Pareri pertinente

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Moonway Memory 4+2 este un topper de saltea potrivit pentru a fi amplasat pe orice tip de suprafata cum ar fi saltele vechi sau noi, canapele dure, camere de camin, excursii sau chiar direct pe podea, acolo unde cei mici se vor putea juca in siguranta. Este un model destul de rezistent si foarte practic, ce reuseste sa amelioreze cu succes disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, asigurand un somn mai relaxant.

Topper-ul Moonway Memory 4+2 este realizat din spuma cu memorie hipoalergica, ce se adapteaza foarte bine formelor corpului ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze. De asemenea, reuseste sa diminueze dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului, astfel incat sa va puteti bucura de un somn linistit, fara a deranja sau a fi deranjati.

Husa produsului este prevazuta cu fermoar in partile laterale, astfel incat aceasta sa se poata detasa si sa poate fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Este recomandat ca periodic sa aspirati si aerisiti produsul. In plus, fiindca se ruleaza usor, nu ocupa mult spatiu de depozitare, putand fi luat foarte usor chiar si in vacanta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime, respectiv 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Moonway Memory Aloe Vera poate fi o varianta de topper care reuseste sa amelioreze destul de bine disconfortul creat de actuala suprafata de dormit ce s-a dovedit a se comporta bine in timp. Cumparatorii actuali sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar ori de cate ori au ocazia il iau si in vacanta. In plus, sunt incantati de faptul ca pot detasa husa si o pot spala fara probleme in masina de rufe. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Moonway Memory Aloe Vera 160 x 200 x 4 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Se ruleaza usor
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *