Topper Moonway Memory Silver 4+2 90 x 200 x 6 cm – Review complet

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Moonway Memory Silver 4+2 este un topper realizat din spuma cu memorie ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata de la saltele foarte vechi pana la canapele dure. Rolul sau este de a ameliora sau chiar elimina disconfortul produs de actuala suprafata de dormit si pot spune ca reuseste sa faca acest lucru cu succes.

Topper-ul Moonway Memory Silver 4+2 este format din doua straturi si anume: un strat de 4 cm de spuma standard ce asigura fermitate si suport optim corpului, mai ales coloanei vertebrale, si un strat de 2 cm de spuma cu memorie ce ofera proprietati hipoalergice, reusind sa preia forma corpului. Astfel, punctele de presiune din zona umerilor, genunchilor, coatelor si bazinului sunt eliberate, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate.

Husa produsului este realizata din fibre de argint contribuind la obtinerea unui mediu curat si a unui somn linistit. In plus, aceasta se poate detasa, ulterior, putand fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime. Am identificat doua oferte de pret foarte interesante pe care le veti gasi mai jos. Ramane la latitudinea voastra sa decideti care este cea mai avantajoasa, in functie si de ofertele de pret care vor de derula in momentul in care veti verifica pretul.

Concluzii si Pareri

Moonway Memory Silver 4+2 este un topper de saltea ce reuseste sa amelioreze fara probleme disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, indiferent de locul unde il veti amplasa. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sustin ca somnul s-a imbunatatit realmente de cand se odihnesc pe suprafata sa. Este confortabil, exact asa cum le place lor. In plus, pentru ca se ruleaza foarte usor, nu ezita sa il ia nici in vacanta, cu atat mai mult cu cat pot detasa husa, iar dupa ce se intorc o pot spala fara probleme in masina de rufe. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Moonway Memory Silver 4+2 90 x 200 x 6 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Ofera un suport optim corpului
  • Husa detasabila si lavabila
  • Se ruleaza usor

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *