Topper saltea MEROUS | Review si Pareri pertinente

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea MEROUS este un model foarte moale, al carui scop fiind acela de a imbunatati nivelul de confort, respectiv de a elimina disconfortul creat de suprafetele de odihna multa prea dure. Totodata, este un produs potrivit pentru cei ce prefera suprafetele mai moi, singura conditie fiind aceea de a nu depasi greutatea maxima recomandata de 150 de kg de persoana.

Topper-ul MEROUS prezinta umplutura din microfibra ce ofera un nivel de confort ridicat. Husa acestuia estee realizata din bumbac egiptean, foarte prietenos cu pielea, ce are capacitatea de a absorbi transpiratia si umezeala rezultata in timpul somnului.

Un avantaj al acestuia este ca poate fi spalat in masina de spalat rufe, iar dupa uscare continutul acestuia nu este afectat. Astfel, aveti posibilitatea de a lua topper-ul chiar si in deplasari, vacante sau la camin, fiindca la intoarcere il puteti spala si igieniza corespunzator. In plus, se ruleaza foarte usor si nu ocupa mult spatiu in portbagaj.

Prezinta o grosime de 5 cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

  • Topper saltea MEROUS 140x190x5 cm – vezi aici
  • Topper saltea MEROUS 160x200x5 cm – vezi aici
  • Topper saltea MEROUS 180x200x5 cm – vezi aici

Concluzii si Pareri

Topper-ul Merous este un produs care va poate imbunatati nivelul de confort si va poaate asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este un produs foarte confortabil, care a eliminat excelent disconfortul creat de salteaua prea dura sau imbinarile canapelei, pe care nu ezita sa il ia si in vacante. Este usor de intretinut, nu ocupa mult spatiu in bagaj si este o solutie excelenta pentru nevoile lor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MEROUS

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Lavabil in masina de spalat rufe
  • Rezistent
  • Poate sustine greutati de pana la 150 kg de persoana

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *