Topper saltea MEROUS®, 160×200 cm Review si Pareri utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea MEROUS® este un model al carui scop este acela de a spori nivelul de confort si de a asigura un somn mai linistit pe tot parcursul noptii. Totodata, acesta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg de persoana.

Produsul in discutie este un topper-husa care protejeaza eficient salteaua, timp in care contribuie la imbunatatirea nivelului de confort. Este prevazut cu umplutura alternaitva din microfibra facand ca suprafata de dormit sa fie mai moale. Este un material prietenos cu pielea, fabricat 100% din bumbac egiptean, ce absoarbe transpiratia si umezeala.

In plus, este si foarte usor de intretinut, putand fi spalat in masina de spalat rufe la un program de spalare pentru articole delicate. Nu necesita inalbitor ori curatare profesionala.

Fibrele elicoidale 4D groase asigura moliciune suprafetei de dormit si confort sporit. Isi pastreaza forma si elasticitatea dupa spalare. Poate fi o alegere inspirata pentru orice saltea.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 3 cm grosime, avand o greutate de 3.5 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea MEROUS® este un produs care poate imbunatati nivelul de confort, protejand eficient salteaua. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna pentru nevoile sale si declara ca se odihnesc foarte bine. Este un produs usor de intretinut, nu transpira in timpul noptii si protejeaza foarte bine salteaua. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita optand pentru acest produs si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MEROUS® 160x200 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Realizat din materiale de calitate
  • Lavabil in masina de spalat rufe
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg de persoana

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *