Topper 7 cm, 160×200, Husa Bio Bamboo Detasabila, Amo Dormire | Review si Sfaturi utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daca suprafata de dormit va creeaza disconfort, iar dimineata va treziti obositi, inseamna ca aveti nevoie de un topper de saltea care sa imbunatateasca nivelul de confort, dar si calitatea somnului. Cei de la Dolce Dormire propun o varianta de topper foarte interesanta realizat din materiale de calitate si ofera proprietati hipoalergenice.

Topper-ul Dolce Dormire este un model realizat din spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate mediu, densitatea acesutia fiind de 25 kg/mc. Ofera proprietati ortopedice, ceea ce inseamna ca asigura o pozitie optima corpului pentru un somn linistit. Il puteti aseza atat pe o saltea noua sau veche ori chiar direct pe canapea. IN plus, este potrivita pentru persoane cu greutatea maxima de 120 de kg.

Husa acestuia este realizat dintr-un amestec de poliester si fibre de bambus bio care inhiba dezvoltarea microbilor, bacteriilor si neutralizarea mirosurilor neplacute. In plus, prezinta patru benzi elastice de fixare pe suprafata de dormit pentru a nu aluneca.

In acelasi timp, trebuie sa stiti ca husa produsului se poate detasa si este permisa spalarea ei in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Atentie, insa, nu spalati intreg topper-ul in masina, nu il uscati in uscator si nu curatati topper-ul folosind apa sau substante chimice.

De asemenea, pentru o buna intretinere a produsului, se recomanda sa il rotiti periodic la 180 de grade.

Dimensiunile acestuia sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 7 cm grosime, avand o greutate de 9.5 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Dolce Dormire este o varianta pe care o puteti lua in considerare in vederea imbunatatirii calitatii somnului ce ofera un plus de confort indiferent ca discutam despre o saltea prea ferma sau prea veche ori o canapea dura. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca a fost o solutie excelenta pentru imbuntatirea nivelului de confort, fiindca nu se mai trezesc cu dureri de spate si obositi, dimpotriva, sunt mult mai relaxati si energici. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa si igieniza corespunzator husa. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dolce Dormire 160x200

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa cu bumbac bio
  • Husa se poate detasa
  • Foarte confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *