Topper 7 cm, 160×200, Husa Aloe Vera Detasabila, Amo Dormire | Review si Pareri pertinente

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Amo Dormire este un model de topper ortopedic ce sporeste nivelul de confort al actualei suprafete de dormit si ofera o sustinere ortopedica intregului corp. Poate fi amplasat atat pe o canapea dura, cat si pe o saltea ferma sau prea veche, reducand considerabil disconfortul provocat. In plus, ofera si un plus de protectie saltelei actuale. Totodata, acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Topper-ul Amo Dormire Amo Dormire este realizat din spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mc, punand la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Sporeste nivelul de confort si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet, timp in care asigura o pozitie corecta si coloanei veterbrale. Poate fi transportat cu usurinta in calatorii, campinguri etc, datorita greutatii reduse.

Un alt avantaj al acestuia se refera la husa detasabila care va putea fi spalata si igienizata corespunzator in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, prezinta patru benzi elastice de fixare ce nu permite produsului sa alunece de pe suprafata saltelei.

Dimensiunile produsului sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 7 cm grosime, alaturi de o greutate de 9.5 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Amo Dormire este un model care are capacitatea de a spori considerabil nivelul de confort, fiind un alegere potrivita si pentru cei cu un buget mai redus. Cumparatorii sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata sa si nu mai resimt disconfortul creat de vechea saltea sau de imbinarile canapelei. In plus, pentru ca pot detasa si spala husa, nu ezita sa il ia cu ei si in deplasari. Sunt de parere ca au facut o alegere extrem de inspirata pentru nevoile sale pe care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Amo Dormire 160x200

9.9

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Suport ortopedic
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Benzi pentru fixare

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *