Topper Saltea Green Future Basic Confort 160×200 cm, H- 3 cm : Review si Pareri utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Basic Confort este un topper de saltea special creat pentru a imbunatati nivelul de confort al actualei suprafete de dormit, asigurand un somn linistit si relaxant. In plus, utilizarea unui astfel de produs poate prelungi durata de utilizare a saltelei protejand-o foarte bine.

Topper-ul Green Future Basic Confort este prevazut cu spuma poliuretanica elastica ce ofera un strat de confort suplimentar actualei suprafete de dormit, reducand disconfortul creat de salteaua prea dura sau de imbinarile canapelei. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, prezinta o densitate de 25 kg/mc si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Intretinerea acestuia este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 3 cm grosime. Se ruleaza usor, astfel ca poate fi luat fara probleme si in deplasari. Garantia cu care vine la pachet este de 36 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Green Future Basic Confort este un topper foarte accesibil ca pret, al carui scop este acela de a imbunatati nivelul de confort, dar si de a proteja salteaua. Cumparatorii sunt ca se odihnesc bine pe suprafata sa, iar salteaua veche ori canapea dura nu le mai provoaca neplaceri. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Basic Confort 160x200 cm

9.6

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabila
  • Usor de rulat
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *