Topper Memory 3+3cm, 160×200, Husa Ioni de Argint Detasabila, Amo Dormire : Review si Pareri pertinente

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Memory 3+3cm este un model foarte bun pentru cei ce au nevoie de un plus de confort sau pentru cei care doresc sa elimine disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Modelul analizat ofera un nivel de fermitate mediu, putand fi folosit de catre persoane a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Memory 3+3cm este alcatuit dintr-un strat de 3 cm de spuma poliuretanica si inca un strat alcatuit din 3 cm de spuma cu memorie. Combinatia celor doua straturi ofera un echilibru excelent intre confort si pozitia optima de dormit. Mai mult decat atat, spuma cu memorie pune la dispozitie sapte zone de confort, preluand curbele naturale ale corpului pentru relaxare si confort.

Husa produsului este realizata din tricot foarte placut la atingere, ce ofera proprietati antialergice, fiind prevazuta cu tratatament cu ioni de argint. Un avantaj important se refera la existenta unui fermoar, ce permite detasarea husei si posibilitatea de a o spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, pentru o fixare cat mai buna pe suprafata de dormit, topper-ul a fost echipat cu patru benzi elastice ce nu permit alunecarea acesteia.

Modelul analizat masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.Totodata, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Memory 3+3cm este un topper foarte confortabil, capabil sa va asigure un somn linistit pe tot parcursul noptii. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegrerea facuta si declara ca datorita acestui produs, nivelul de confort s-a imbunatatit in mod considerabil. A reusit sa elimine disconfortul creat de canapeaua dura sau salteaua prea ferma, iar durerile de spate s-au ameliorat considerabil sau chiar au disparut. In consecinta, recomanda si altor persoane produsul si sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Memory 3+3cm 160x200

9.6

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 zone de confort
  • Prevazut cu spuma cu memorie
  • Husa detasabila tratata cu ioni de argint
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *