Topper saltea Kring Luxury , H 8 cm spuma memory, 140×200 cm : Review si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Luxury este un topper confortabil ce asigura un somn linistit si relaxant, eliminand disconfortul creat de suprafata actuala de dormit. Poate fi o alternativa foarte inspirata, insa mai intai, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile.

Topper-ul de saltea Kring Luxury este un model fabricat din spuma cu memorie, ce reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort oferit de salteaua sau canapeaua pe care va odihniti. Structura din spuma Memory Mirro Foam cu perforatii Free Air asigura un strat de confort suplimentar, ameliorand disconfortul provocat de imbinarile canapelei si nu numai.

Mesa Free Air 3D permite aerului sa patrunda in interiorul produsului, eliminand umezeala acumulata in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Husa acestuia este fabricata din tricot moale si foarte placut la atingere, fiind imbogatita cu capsule cu ioni de argint determinand eliberarea tensiunilor rezultate pe parcursul noptii. Ionii de argint inhiba dezvoltarea microbilor si bacteriilor, asigurand un mediu curat si sanatos.

Referitor la intretinerea produsului, este suficient sa il aspirati si sa il aerisiti periodic. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata lui pentru ca l-ar putea degrada ireversibil.

Pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de  ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a fi utilizat. Atentie, insa, si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu risca sa deteriorati si produsul.

Modelul in discutie masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 8 cm grosime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Kring Luxury este un model foarte confortabil, ce va poate aduce un plus de confort, oferind astfel un somn mai relaxant. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa. Declara ca nivelul de confort s-a imbunatatit foarte mult, durerile de spate s-au ameliorat si cand au ocazia nu ezita sa il ia si in deplasari. Considera ca au facut o alegere foarte buna al carei raprot claitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kring Luxury 140x200 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma Memory Mirror Foam
  • Foarte confortabil
  • Mesa Free Air 3D
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *