Top Saltea Spuma Memory 5 cm : Review si Pareri utile

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daca dispui de o saltea prea dura care iti provoaca disconfort in timpul somnului, ai  nevoie de un topper de saltea moale , iar varianta optima este modelul in discutie care are o grosime de 5 cm, ideala pentru a permite intregului corp sa se relaxeze pe parcursul noptii.

Topper-ul realizat din spuma memory este realizat dintr-o singura bucata de spuma, fara arcuri, oferind tot confortul de care ai nevoie. Se muleaza perfect pe formele corpului si permite corpului sa se relaxeze. Este, de regula, varianta optima pentru saltelele superortopedice sau foarte dure, care nu sunt tocmai pe placul vostru.

Un alt avantaj ar fi ca sete tratat antialergic si antibacterian, oferind un mediu curat si sanatos. De asemenea, reduce punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, pentru ca muschii sa se poata relaxa.

In ceea ce priveste intretinerea lui, este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu este recomandata folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Totodata, este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni, atat pentru paturi matrimoniale, cat si pentru paturi single. Garantia cu care vine la pachet este de doi ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Top-ul de Saltea Spuma Memory 5 cm este o varianta buna pentru cei ce isi doresc mai mult confort in timpul noptii, oferind astfel un somn linistit. Cumparatorii actuali sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna si a fost cea mai inspirata metoda de a spori  nivelul de confortul, majoritatea avand saltele mult prea dure pentru gustul lor. Acum se odihnesc foarte bine pe timpul noptii, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati, fara dureri de oase. Prin urmare, sunt multumiti de produs, motiv pentru care il recomanda si altor persoane, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *