Topper Saltea Medico Plus Aloe Merino cu doua fete, 160×200, 10 cm – Review complet

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Medico Plus Aloe Merino este un model de topper destul de gros, cu o inaltime de 10 cm, capabila sa ofere confortul de care aveti nevoie fara sa fie neaparata nevoie sa schimbati salteaua sau suprafata de dormit. Practic, acesta este scopul sau – de a imbunatati nivelul de confort indiferent de suprafata pe care este asezat.

Topper-ul Medico Plus Aloe Merino poate fi folosit cu incredere chiar si de catre cei ce sufera de dureri de spate. Nucleul este creat folosind o tehnologie de doua straturi care imbina avantajele spumei cu memorie avand densitati si duritati diferite. Astfel, produsul se poate mula pe formele corpului si poate oferi sustinerea de care aveti nevoie. Nucleul este unul de tip sandwich fiind alcatuit din 4 cm de spuma cu memorie si 4 cm de spuma ortopedica Medicocell. Mai mult decat atat, reuseste sa amelioreze usor punctele de presiune, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze mai bine.

Interesant la acest produs se refera si la husa prevazuta cu doua fete: o fata de vara si o fata de iarna. Fata de vara este realizata din textil tratat cu Aloe Vera, in timp ce fata de iarna prezinta un strat de vata termoizolanta Mirawave. In plus, ca si mod de intretinere este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrade ireversibil produsul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime si 200 cm lungime, fiind un produs realizat in Germania. In plus, as vrea sa mentionez faptul ca acest produs vine cu o garantie extrem de mare, de 15 ani, ceea ce spune multe despre calitatea sa.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper pentru saltea Medico Plus Aloe Merino poate fi alegerea potrivita pentru ameliorarea disconfortului produs de salteaua veche sau canapeaua mult prea dura. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs, asa cum era si de asteptat. Sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata acestuia si sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere. Il recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Medico Plus Aloe Merino 160x200 cm

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Husa prevazuta cu doua fete in functie de sezon
  • Garantie foarte mare de 15 ani
  • Prevazut cu spuma cu memorie
  • Amelioreaza punctele de presiune

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *