Topper saltea Kring Argentum, 3+2 memory cool gel, H5 cm, 160 x 200cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Argentum este un model de topper de saltea confortabil si usor de rulat, pe care il puteti folosi pe diverse tipuri de suprafete: saltele noi sau vechi, canapele dure sau chiar direct pe podea, acolo unde cei mici se pot juca in siguranta. Scopul sau este acela de a imbunatati nivelul de confort al actualei suprafete de dormit, oferind un nivel de fermitate mediu.

Topper-ul Kring Argentum este prevazut cu spuam elastica Green Form Hd si Green Therm Memory, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate. De asemena, asigura si o circulatie mai buna a sangelui.

Husa produsului este realizata din tricot moale fiind prevazuta cu capsule cu ioni de argint care elibereaza tensiunea acumulata in timpul zilei, oferind si un mediu mai curat si mai santatos. Totodata, aceasta poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca produsul vine in forma rulat si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. Fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu degrada produsul.

Dimensiunile topper-ul sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 grosime.

Concluzii si Pareri

Kring Argentum este un topper de saltea foarte practic, care v-ar putea ajuta sa scapati de disconfortul creat de actuala suprafata dormit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca disconfortul a disparut definitiv, iar calitatea somnului s-a imbunatatit considerabil. Il folosesc inclusiv in deplasari, in vacante sau cu alte ocazii. Pentru ca se ruleaza usor, ocupa foarte putin spatiu in portbagaj, iar partea si mai interesanta este ca husa se poate detasa si va putea fi spalata in masina de rufe. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Argentum 160x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de rulat
  • Husa detasabila si lavabila
  • Poate fi asezat pe orice tip de suprafata
  • Husa trata cu ioni de argint

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *