Topper Saltea Medico Plus Aloe Merino cu doua fete, 90×200, 10 cm – Review si Pareri utile

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Medico Plus Aloe Merino este un topper gros ce are o inaltime de 10 cm, reusind sa imbunatateasca in mod considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata, de la saltele vechi sau prea dure, pana la canapele si nu numai.

Topper-ul Medico Plus Aloe Merino poate fi o optiune si pentru cei ce se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Nucleu produsului are la baza o tehnologie noua avand doua straturi ce imbina avantajele spumei cu memorie de densitati si duritati diferite. Totodata, acesta are capacitatea de a se mula pe formele corpului si de a oferi sustinerea de care aveti nevoie. Nucleul este unul de tip sandwich fiind format din 4 cm de spuma cu memorie si 4 cm de spuma ortopedica Medicocell. Amelioreaza punctele de presiune si permite muschilor sa se relaxeze eficient.

Mai mult decat atat, husa preiznta doua fete: of ata de vara, respectiv o fata de iarna. Fata de vara este prevazuta cu material textil tratat cu Aloe Vera, iar fata de iarna este prevazuta cu strat de vata termoizolanta Mirawave. In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta aspirarea si aerisirea regulata. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil topper-ul.

Dimensiunile acestui model sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 10 cm grosime, fiind un produs fabricat in Germania. Totodata, as vrea sa mentionez faptul ca topper-ul Medico Plus Aloe Merino vine la pachet cu o garantie foarte mare, de 15 ani, ceea ce spune multe despre rezistenta sa.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Medico Plus Aloe Merino este un produs de inalta calitate, extrem de rezistent, ce ofera tot confortul de care ai nevoie. Clientii sunt foarte incantati de el si declara ca nivelul de confort s-a imbunatatit realmente. Se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, este usor de intretinut si foarte rezistent. Il recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Medico Plus Aloe Merino 90x200 cm

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Garantie foarte mare
  • Spuma cu memorie
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Husa prevazuta cu doua fete in functie de sezon

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *