Topper saltea matlasata, Linea Pretty Home, 180x200x5cm : Review si Pareri pertinente

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Linea Pretty Home este un topper de saltea confortabil, realizat din microfibra, oferind un nivel de fermitate moale. Este un produs realizat in Italia, din materiale de inalta calitate, ce asigura un confort foarte bun.

Fiind realizat din microfibra il puteti spala foarte usor in masina de spalat rufe. Datorita benzilor cu care a fost prevazut il veti fixa foarte usor pe suprafata saltelei prevenind alunecarea. Pe langa ameliorarea disconfortului provocat de actuala suprafata de dormit, acest produs reuseste sa ofere si protectie saltelei, prelungindu-i durata de utilizare.

De asemenea, pentru ca se ruleaza usor si, mai ales, pentru ca poate fi spalat, il puteti lua fara probleme si in deplasari, excursii sau camere de camin.

Dimensiunile topper-ului sunt de 180 cm latime si 200 cm lungime si trebuie sa corespunda cu dimensiunile saltelei voastre.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Linea Pretty Home poate fi o varianta interesanta pentru a spori nivelul de confort al actualei suprafete de dormit, dar si pentru a proteja salteaua. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si apreciaza in mod deosebit faptul ca este un produs usor de intretinut, dar si de depozitat. Se impacheteaza foarte usor si il iau oriunde cu ei, unde au posibilitatea. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Linea Pretty Home, 180x200x5cm

9.4

Calitate

9.4/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Prevazuta cu benzi de fixare
  • Usor de intretinut
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *