Topper saltea de pat cu somiera, vidaXL, Tesatura, 200 x 180 x 5 cm, Alb : Review detaliat

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul VidaXl este o varianta realizata din spuma cu densitatea de 150 e g/mp, ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, putand fi amplasat pe suprafata saltelelor, canapelor ori chiar direct pe podea. Acesta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Produsul in discutie poate imbunatati considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit sau poate reduce disconfortul creat de aceasta. Poate fi luat cu usurinta si in deplasari, datorita faptului ca se poate rula usor.

Husa acestuia este realizata din tesatura rezistenta, foarte placuta la atingere, facand produsul moale si confortabil. In plus, husa se poate detasa usor fiind prevazut cu fermoar, astfel ca va fi foarte usor de igienizat. Inca un motiv in plus pentru care sa iei topper-ul in vacante, delegatii sau chiar la camin.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm  inaltime, avand o greutate de 6.5 kg. Totodata garantia oferita de producatori pentru acest model este de 24 de luni.

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea VidaXL poate fi o alegerea buna care sa iti imbunatateasca nivelul de confort, asigurand astfel un somn linistit si relaxant. Actualii cumparati confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Nu mai resimt imbinarile canapelei sau arcurile vechii saltele, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, fara dureri de spate. Recomanda cu incredere mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper VidaXL 200x180x5 cm

9.4

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *