Topper Saltea Spuma 4.5 Cm Finday Fin 53 Dimensiuni 160 x 200 cm – Review detaliat

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Finday Fin 53 este un topper de saltea ce ofera un nivel de fermitate mediu, putand fi amplasat pe orice tip de suprafata de la canapele dure pana la saltele noi sau chiar vechi. Scopul acestuia este de a spori confortul actualei suprafete de dormit, iar din punctul meu de vedere, reuseste sa faca acest lucru destul de bine.

Topper-ul Finday Fin 53 este realizat din spuma poliuretanica avand o densitate de 28 de kg/mc. Datorita proprietatilor ortoppedice, greutatea corporala este distribuita uniform pe suprafata sa, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa produsului este realizata din tricot, foarte placuta la atingere. Mai mult decat atat, aceasta este tratata cu extract de Aloe Vera avand importante proprietati antiacariene si antibacteriene. Iar pentru ca se poate detasa, aceasta poate fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30-40 de grade Celsius.

Dimensiunile topper-ului Finday Fin 53 sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 4.5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Finday Fin 53 poate fi o varianta foarte buna de luat in calcul pentru a spori confortul actualei suprafete de dormit, de care cumparatorii sunt foarte multumiti. Acestia sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar nivelul de confort s-a imbunatatit foarte mult. Apreciaza in mod deosebit faptul ca pot detasa si spala husa, iar ori de cate ori au ocazia, nu ezita sa il ia cu ei in deplasari. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Finday Fin 53 160x200 cm

9.6

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Tratat cu extract de Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *