Topper Saltea Confort, Green Future, 120×190 cm

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Confort Green Future este un topper foarte util si chiar daca nu este prea gros, cert este ca reuseste sa diminueze disconfortul produs de actuala suprafata de dormit. Imbunatateste nivelul de confort si ajuta la obtinerea unui somn relaxant.

Topper-ul Confort Green Future este prevazut cu spuma poliuretanica ce reuseste sa diminueze disconfortul produs de salteaua veche sau canapeaua prea dura. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe stomac sau pe lateral, acest topper devine o solutie potrivita pentru un somn mai bun. Ofera un nivel de fermitate mediu si este recomandat pentru persoane cu greutatea de pana la 100 de kg.

Prezinta husa fabricata din microfibra antialergica fiind foarte placuta la atingere, in compozitia sa existand si fibre din bumbac. In plus, dispune de fermoar pe lateral care permite detasarea acesteia si spalarea in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si, ulterior, sa poata fi utilizat. Ca si  mod de intretinere, este sufiicenta doar aspirarea si aerisirea periodica a acestuia, fara sa folositi produse lichide de curatare pe suprafata sa.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 120 cm latime, 190 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Confort Green Future este un topper destul de confortabil si rezistent, ce poate schimba foarte mult nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Clientii actuali sunt multumiti de el si sustin ca se odihnesc bine pe suprafta sa. Este confortabil, poate chiar mai confortabil decat s-ar fi asteptat, poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, iar partea si mai buna este ca poate fi luat in vacanta fiindca se ruleaza usor. Din punctul lor de vedere, constituie o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret destul de avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Confort Green Future 120x190 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *