Topper Saltea Green Future Confort 160×200 cm

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Confort este un topper foarte practic, dar si foarte accesibil ca pret ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata de la saltele vechi pana la canapele dure. Rolul sau este acela de a spori nivelul de confort si de a imbunatati calitatea somnului.

Topper-ul Green Future Confort este realizat din spuma poliuretanica, care va diminua semnificativ disconfortul creat de arcurile saltelei sau chiar de imbinarile canapelei. Este confortabila indiferent de pozitia preferata de dormit: pe spate, lateral sau burta. Nivelul de fermitate este unul mediu si este potrivit pentru persoane cu o greutate de pana la 100 de kg.

Husa acestuia este realizata din microfibra antialergica foarte placuta la atingere cu fibre de bumbac, iar partea si mai buna este ca a fost dotata cu fermoar. Acest lucru inseamna ca poate fi detasata si spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca vine in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Se recomanda evitarea scurgerii de lichide pe suprafata sa, si ar fi indicat sa il aerisiti periodic.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Green Future Confort este un topper destul de confortabil, dar si convenabil, ce ar putea sa iti schimbe radical nivelul de confort in timpul somnului. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Este mai comod decat s-ar fi asteptat si chiar reuseste sa imbunateasca nivelul calitatii somnului. L-au asezat atat pe canapele tari, cat si pe saltele vechi, iar eficienta a fost aceeasi. In plus, pentru cei cu saltele noi, acest produs ar putea prelungi durata de utilizare a respectivei saltele, iar mai mult decat atat, adauga un plus de confort. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Confort 160x200 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *