Topper VYSKOELASTIC, 180X200X7 cm – Review si Pareri personale

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul VYSKOELASTIC ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru toti cei care au nevoie de un plus de confort si doresc sa se bucure de o saltea mai moale. Se intampla de multe ori ca salteaua sa se uzeze, arcurile sa inceapa sa isi faca simtita prezenta sau sa fim nevoiti sa dormim pe o canapea mult prea tare. Atunci, topper-ul vine in ajutorul nostru oferind confortul de care avem nevoie, ba mai mult decat atat, si protejeaza suprafata pe care este asezat, prelungindu-i durata de utilizare. De aceea, personal recomand achizitionarea unui topper chiar si atunci cand avem o saltea noua. Niciodata nu strica sa ii oferim un plus de protectie pentru ca sustin investitiile pe termen lung.

Intorcandu-ne la topper-ul pe care ne-am propus sa il analizam, luand in considerare dimensiunile de 180 x 200 cm, este o certitudine faptul ca este potrivit pentru saltele destul de mari, de doua persoane. Dimensiunile topper-ului trebuie sa corespunda dimensiunilor suprafetei de dormit, respectiv saltelei.

Avand o grosime de 7 cm, pot spune ca este destul de gros incat sa nu resimti disconfortul creat de suprafata anterioara de dormit. In interiorul sau, regasim spuma cu o densitate de 25 kg/mc, beneficiind de un nivel de fermitate scazut, deci este o mini saltea moale. Partea si mai interesanta este ca se poate rula foarte usor, iar daca nu vrei sa il tii in permanenta pe pat, il poti depozita fara probleme. In plus, pentru ca se ruleaza foarte simplu, poate fi luat chiar si in vacanta, aceasta fiind o solutie pentru cei mai pretentiosi care pun foarte mare accent pe suprafata de dormit indiferent de locul in care se afla.

In ceea ce priveste intretinerea acestuia, este suficient doar sa il aspiri si aerisesti periodic, fara a se utiliza produse lichide de curatare pe suprafata sa.

Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, dupa ce il vei despacheta, va trebui sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Concluzii si Pareri

VYSKOELASTIC este un topper care mi-a placut destul de mult, iar in urma testelor, consider ca merita achizitionat. Atunci cand au fost intrebati ce parere au, clientii s-au aratat multumiti fata de modelul in discutie si declara ca s-au odihnit pana acum foarte bine pe suprafata sa. Calitatea somnului s-a imbunatatit realmente, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: VYSKOELASTIC 180X200X7 cm

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Usor de intretinut
  • Moale

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *