Top Saltea Memory foam 5 cm Divaflex 90 x 200 cm – Review si Pareri diverse

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory foam 5 cm Divaflex este un topper interesant si foarte eficient in foarte multe situatii, capabil sa schimbe radical nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafata indiferent ca discutam de saltele foarte ferme sau vechi ori chiar de canapele extrem de dure.

Acest model de topper ajuta foarte mult in ceea ce priveste confortul saltelei, ba mai mult decat atat, o si protejeaza asigurandu-i o durata de utilizare mai mare. Recomand a fi folosit atat pe suprafata unor saltelei noi, cat si pe cele vechi. Acesta are o grosime de 5 cm si este prevazuta cu spuma cu memorie, reusind sa transforme orice fel de suprafata intr-un loc confortabil pentru un somn linistit.

Un avantaj important al acestui topper se refera si la husa detasabila cu care a fost prevazut. Mai mult decat atat, aceasta poate fi spalata fara probleme in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, aceasta este tratata antibacterian, antialergic si antiacarieni, oferind un mediu curat si sanatos.

Deoarece se ruleaza extrem de usor si nici nu ocupa mult spatiu, o poti lua foarte usor chiar si in vacanta sau la camin. Nici cand vine vorba de depozitare nu ar trebui sa va creeze probleme, caci va incapea si in spatii mai restranse. In  plus, este un produs ce se intretine foarte usor.

Acest model pe care l-am analizat masoara 90 x 200 cm, deci  este potrivit pentru un pat, respectiv saltea, de o singura persoana.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Memory foam 5 cm Divaflex este un  topper de pat bun, ce ofera tot confortul dorit. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar diferenta au resimtit-o inca dupa prima noapte de odihna pe suprafata sa. De asemenea, au ales acset model si pentru ca se intretine foarte usor, detasandu-se husa. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul corect.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Memory foam 5 cm Divaflex 90x200 cm

9.4

Calitate

9.5/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Rezistent
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *