Topper Sleepy Silver Memory 6 cm, 160×190 cm – Review complet si Pareri

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Silver Memory 6 cm este un topper interesant prevazut cu spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate mediu, potrivit pentru a iti oferi tot confortul de care ai nevoie. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafete, de la saltele foarte vechi pana la canapele dure.

Acest produs este fabricat de catre unul dintre cei mai importanti producatori de saltele – Sleepy, originar din Bulgaria. Este prevazut cu un nucleu realizat din spuma cu memory ce are o grosime de 4 cm. Reuseste sa reduca eficient punctele de presiune, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet.

Husa prezinta fermoar, ceea ce inseamna ca va fi foarte usor de detasat si igienizat. Poate fi spalata chiar si in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca topper-ul vine rulat si vidat, va trebui sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit. Dimensiunile acestuia sunt de 160 x 190 cm, alaturi de o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Silver Memory 6 cm este un topper confortabil si rezistent, ce reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort al suprafetei de dormit. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca inca dupa prima noapte s-au trezit mai relaxati si mai odihniti. Il recomanda cu incredere si altor persoane si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Silver Memory 6 cm 160x190 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabil
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *