Topper Sleepy Aloe Memory 90x190x6 cm – Review complet si Pareri

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Aloe Memory este un topper foarte bun, realizat de marele producator bulgar de saltele, Sleepy, ce reuseste sa sporeasca nivelul de confort oricarei suprafete de dormit. Poate fi amplasata pe orice tip de suprafata, de la saltele foarte vechi pana la canapele dure.

Nucleul topper-ului este realizat din spuma memory, ce reuseste sa mentina eficient corpul, ameliroand punctele de presiune. Astfel, muschii se pot relaxa, iar in acelasi timp, asigura o circulatie mai buna a sangelui. De asemenea, materialul termosensibil, va absorbi caldura corporala si o va distribui uniform pe toata suprafata topperului.

Husa acestuia este tratata cu extract de Aloe Vera, ce prezinta efecte de calmare asupra pielii. In plus, pentru a intretine produsul, este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica.

Fiindca vine in forma rulata si vidata, dupa despachetare, va trebui sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Dimensiunile acestui model sunt de 90 x 190 cm, avand o grosime de 6 cm. Ofera un nivel de fermitate mediu, fiind potrivit pentru toate preferintele.

Concluzii si Pareri

Sleepy Aloe Memory este un topper foarte bun ce reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort al saltelei, iar partea si mai interesanta este ca se ruleaza foarte usor si poate fi luat fara probleme chiar si in vacanta. Clientii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar diferenta de confort au resimtit-o inca dupa prima noapte de odihna pe el. Se intretine foarte usor, nu ocupa mult spatiu de depozitare atunci cand nu este folosit si il iau cu ei in vacanta de fiecare data cand au ocazia. Din punctul lor de vedere este o achizitie reusita pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Aloe Memory 90x190 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Rezistent
  • Proprietati ortopedice

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *