Topper din latex Ekon Review si Pareri pertinente

by:

Ekon

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Ekon este realizat 100% din latex si ofera sapte zone ortopedice, ceea ce asigura un suport potrivit pentru coloana vertebrala. Poate imbunatati considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit fie ca discutam despre o saltea veche, prea dura sau despre o canapea.

Spuma din latex a produsului ofera o elasticitate foarte buna, dar, mai ales, rezistenta la deformare. Structura celulara permite o buna ventilatie interioara, ceea ce ofera un confort excelent atat in sezonul cald, cat si in sezoul rece.

Gratie proprietatilor naturale alcaline ale latexului, topper-ul in discutie asigura un mediu curat departe de bacterii si alergeni, ceea ce inseamna ca va veti trezi mai relaxati si bine odihniti dimineata.

Produsul poate fi rulat foarte usor, astfel ca il puteti lua cu voi si in deplasari. Un avantaj in acest sens ar fi si husa prevazuta cu fermoar, ce poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe.

Spuma din latex folosita a fost testata si certificata referitor la lipsa substantelor daunatoare sanatatii, in conformitate cu Eko-Tex Standard 100 din Germania. Este certificata ca fiind de clasa I si este recomandata si pentru copii.

De asemenea, ofera mai multe optiuni in ceea ce priveste dimensiunile. Puteti opta pentru o varianta cu inaltimea de 7 sau 8 cm, lungime de 190 cm sau 200 cm si latime de 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160 sau 180 cm. Vine la pachet cu o garantie de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Ekon din latex este o varianta excelenta pentru cei ce isi doresc mai mult confort, dar si pentru cei care sufera de alergii respiratorii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca este foarte confortabil, sustine bine corpul, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si, mai ales, fara dureri de spate. In plus, sunt incantati de faptul ca pot detasa cu usurinta husa pentru a o igieniza corespunzator. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper Latex Ekon

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sapte zone ortopeice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Dimensiuni variate
  • Antibaterian si antiacarieni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *