Topper din Latex Aloe Vera Ekon Review si Pareri

by:

Ekon

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul din Latex Aloe Vera Ekon este o solutie excelenta pentru a va imbunatati nivelul de confort si de a va bucura de un somn mai odihnitor. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile, ramane sa descoperiti imediat, in continuarea acestui material.

Topper-ul Latex Aloe Vera Ekon poate fi utilizat pentru a imbunatati nivelul de confort al vechii saltele, a unei saltele prea dure sau a unei canapele. Este prevazuta cu un nucleu realizat din latex ce pune la dispozitie 7 zone de confort. Dupa cum probabil unii stiti deja, latexul reprezinta un fluid laptos de culoare alba ce consta in particule de cauciuc emulsionate in apa. Gratie proprietatilor sale alcaline, latexul si spuma de latex sunt materiale antialergice si antiacariene. Mai mult decat atat, ofera o buna elasticitate si rezistenta in timp. Spuma din latex obtinuta din aceasta imrpeuna cu latextul natural este folosita pe scara larga in realizarea produselor de dormit precum saltele si perne. Mai mult decat atat, spuma de latex prezinta o structura celulara deschisa, ceea ce face ca aerul sa poata ventila eficient interiroul produsului.

Husa exterioara este tratata cu extract de Aloe Vera ce asigura un mediu mai curat si mai igienic si ofera proprietati naturale de vindecare. Mai mult decat atat, aceasta se poate detasa cu usurinta pentru a fi spalata in masina de spalat rufe asigurandu-i astfel o igienizare excelenta.

Acest model are o grosime de 8 cm si este disponibil intr-o gama destul de varianta de dimensiuni, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul din Latex Aloe Vera de la Ekon poate fi o alegere excelenta fiind un produs de inalta calitate ce sporeste nivelul de confort. Cumparatorii sunt foarte multumit de el si declara ca nivelul de confort s-a imbuantatit considerabil. Nu mai au dureri de spate, dimineata se trezesc mai relaxati si mai bine odihniti. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Latex Aloe Vera Ekon

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Materiale de calitate
  • Husa detasabila si lavabila
  • Tratat cu Aloe Vera
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *