Topper ortopedic 70×200 memory duo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory duo (3+3) este un topper ortopedic, potrivit pentru orice tip de saltea care este pregatit sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie pe timpul noptii. Dispune de un nivel de fermitate mediu, deci este un model estul de moale.

Acesta prezinta doua fete si anume: o fata cu grosimea de 3 cm realizata din Memory Foam si o fata cu grosimea tot de 3 cm realizata din spuma. Se muleaza perfect pe formele corpului, sustine eficient greutatea acestuia, ameliorand punctele de presiune. De asemenea, permite musculaturii sa se relaxeze complet. In cazul in care preferi o suprafata de dormit mai moale, atnci va trebui sa asezi topper-ul cu partea de memory in sus. Daca insa doresti sa te odihnesti pe o suprafata mai tare, atunci va trebui sa asezi topper-ul cu spuma in sus.

Este bine de stiut faptul ca stratul de memory este automodelant si termosensibil, prevenind supraincalzirea. De asemenea, coloana este mentinuta intr-o pozitie corecta, ameliroand astfel durerile de spate. Miezul din placa de spuma HR este responsabil pentru fermitatea topper-ului, dar si confortul oferit.

Husa acestuia poate fi detasa foarte usor, avand inv edere ca dispune de fermoar pe toate cele patru laturi.  Mai mult decat atat, permite detasarea partiala sau totala, ulterior, putand fi adaugata chiar si in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.In plus, poate sustine o greutate de pana la 130 kg/persoana.

Dimensiunile acestuia sunt de 70×200 cm si are o greutate de 4.7 kg.

Concluzii si Pareri

Memory duo (3+3) este un topper foarte bun, extrem de confortabil pe care te vei odihni excelent. Clientii confirma acest lucru si sustin ca dimineata se trezesc mult mia bine odihniti, dar si relaxati. De asemnea, au putut oberva cu timpul ca durerile de spate se amelioreaza treptat, ceea ce i-a determinat sa il recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Memory duo (3+3) 70x200

9.6

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistente
  • Confortabil
  • 2 nivele de fermitate
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *