Topper saltea 135×190 COMPLETE MEMORYfoam 5cm -Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile, lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

COMPLETE MEMORYfoam ar putea constitui o alegere avantajoasa intrucat poate spori considerabil confortul suprafetei de dormit inca dupa prima noapte. Poate fi asezat pe orice tip de saltele, pe canapea sau chiar direct pe podea, unde cei mici sa se poata juca in deplina siguranta.

Acest topper prezinta in structura sa 5 cm de spuma, care va sustine foarte bine corpul, distribuind greutatea pe toata suprafata acestuia.Totodata, reuseste sa amelioreze eficient punctele de presiune, relaxand complet musculatura.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoare pe toate laturile, putand detasata partial sau total. In plus, o poti adauga in masina de rufe si o poti spala la temperatura de 40 de grade Celsius.

Topper-ul COMPLETE MEMORYfoam  a fost realizat din materiale de calitate, ce pot sustine o greutate de pana la 130 kgpersoana. In plus, se adapteaza foarte bine si temperaturii corporale.

Topper-ul prezinta un nivel de fermitate mediu si detine urmatoarele dimensiuni: 135 x 190 cm alaturi de o greutate de 5 kg.

Concluzii si Pareri

COMPLETE MEMORYfoam este un topper de calitate ce ofera tot confortul de care ai nevoie, indiferent de suprafata pe care este asezat. Cumparatorii se declara foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, fiind foarte confortabil. In plus, este usor de intretinut, motiv pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: COMPLETE MEMORYfoam 135x190

9.7

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Usor de intretinut
  • Tricot matlasat gros

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *