TOP saltea spuma 4,5 cm DRIMUS 160×200 – Review si Recomandari

by:

Drimus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Drimus ne ofera un topper foarte interesant si foarte practic in multe situatii, atunci cand necesitam un plus de confort pe parcursul noptii. Reuseste sa imbunatateasca radical nivelul de confort al saltelei actuale chiar si in cazul saltelelor foarte vechi. Mai mult decat atat, il poti aseza chiar si pe o canapea sau direct pe podea.

Acest topper este prevazut cu un nucleu realizat din spuma poliuretanica, ce ofera un suport optim corpului, dar si o pozitie corecta coloanei vertebrale. In acelasi timp, reuseste sa distribuie in mod uniform greutatea corporala pe suprafata acesteuia, pentru ca musculatura sa se poata relaxa prin ameliorarea punctelor de presiune.

In plus, husa este realizata din tricot si, cel mai important, prezinta proprietati antiacariene gratie microcapsulelor cu Aloe Vera cu care a fost imbogatita. De asemenea, este placuta la atingere si nu aluneca de pe suprafata saltelei, cum nici cearceaful nu aluneca de pe suprafata sa. Un avantaj important este acela ca se poate detasa si poate fi spalata ulterior in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Acest model de topper este ideal pentru persoane cu greutati de pana la 90 kg. Densitatea acestuia este de 28 kg/mc si ofera un nivel de fermitate mediu.

In acelasi timp, masoara 160 cm latime si 200 cm lungime, avand o grosime de 4.5 cm. Se poate rula foarte usor, motiv pentru care poate fi luat chiar si in vacanta.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Drimus este o varianta de topper pe care ai putea sa o iei in calcul fara retineri fiindca este un produs calitativ, ce ofera  un plus de confort saltelei tale. Clientii confirma acest lucru, arantandu-se foarte multumiti de el si declarand ca somnul lor s-a schimbat radicat. Dimineata sunt mult mai odihniti si energici, iar acest lucru se datoreaza somnului foarte linistit de care au parte. Apreciaza foarte mult faptul ca husa se poate detasa, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Drimus 160x200 cm

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *