TOP Saltea Spuma Memory 5 cm DRIMUS 120×200 – Review complet si Pareri

by:

Drimus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Drimus ne propune un nou model de topper care de aceasta data are grosimea de 5 cm si este realizata dintr-o singura bucata de burete, fara arcuri, asigurand un somn deosebit de confortabil si relaxant. Poate fi folosit pe orice tip de saltea, inclusiv pec canapele sau chiar direct pe podea, acolo unde cei mici se pot juca in siguranta ore in sir.

Acest model se adapteaza oricarei forme de corp, asigurand o pozitie corecta si confortabila corpului. Gratie stratului de memory, presiunea realizata de saltelele mult prea dure este ameliorata considerabil. De asemenea, are capacitatea de a reduce punctele de presiune din zona umerilor, soldurilor si coloanei, astfel ca musculatura se poate relaxa complet, astfel ca dimineata te vei trezi mult mai bine odihnit.

Important de amintit este si faptul ca topper-ul este tratat antialergic si antibacterian, ceea ce il face o alegere potrivita si pentru cei mai sensibili sau chiar pentru cei care sufera de alergii. Husa topper-ului este realizata din stoofa Jacquard, adica un amestec de bumbac cu polyester.

Este un produs foarte usor de intretinut, intrucat este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Atunci cand nu este folosit, se poata rula foarte usor si depozita in dulap. In plus, pentru ca rulat nu ocupa mult spatiu, il puteti pune si in portbagaj atunci cand plecati in vacanta.

Pentru ca vine rulat si vidat, dupa despachetare, va trebui sa asteptati pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si ulterior sa poata fi folosit.

Dimensiunile produsului sunt de 120 cm latime si 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, acest model de topper ar putea fi o alternativa pentru cei care doresc sa sporeasca nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. In principiu, cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar in fiecare dimineata il ruleaza foarte usor si il aseza in lada de depozitare a patului. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper Drimus 5 cm 120x200 cm

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Se ruleaza usor
  • Intretinere facila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *