Top Saltea Memory foam 5 cm Divaflex 80 x 200 cm – Review si Pareri obiective

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Divaflex ne aduce in atentie un topper de calitate, foarte interesant, pregatit sa ofere tot confortul de care avem nevoie pe durata noptii. Poate fi amplasat oriunde, pe orice tip de suprafata, ci rolul sau este de a spori confortul suprafetei pe care ne odihnim pentru a avea parte de un somn linistit. In plus, il putem aseza chiar si pe podea, acolo unde ziua cei mici se pot juca in voie.

In primul rand, asigura un nivel de confort deloc de neglijat, iar pe de alta parte, protejeaza foarte bine salteaua. Il putem aseza chiar si pe saltelele noi, asigurandu-le acestora o durata de utilizare mult mai mare. Modelul in discutie are o grosime de 5 cm, iar in interior se afla spuma cu memorie ce se muelaza foarte bine pe formele corpului, ameliorand astfel punctele de presiune. In acest fel, musculatura se poate relaxa complet, iar noi ne putem bucura de un somn mult mai linistit.

Un alt aspect pe care, personal, il apreciez foarte mult se refera la posibilitatea detasarii husei. Aceasta poate fi spalata chiar si in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Prin urmare, o poti aseza fara retineri si pe podea, iar daca se murdaresti, o poti introduce imediat in masina de spalat rufe. In plus, beneficiaza si de tratament antibacterian, antiacarieni si antialergic, asigurand un mediu curat si sanatos.

Fiindca se poate rula foarte usor si ocupa putin spatiu, poate fi o alternativa si pentru vacante. Mai mult decat atat, este foarte simplu de intretinut.

Dimensiunile modelului pe care l-am analizat sunt de 80 cm latime si 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, poti opta cu incredere pentru topper-ul Divaflex fiindca este confortabil, usor de intretinut si rezistent. Cumparatorii confirma aceste aspecte si adauga ca somnul lor s-a imbunatatit considrabil de cand se odihnesc pe suprfata sa. In plus, husa se intretine foarte usor, deci il pot curata asa cum trebuie. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret drept unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Divaflex 90x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *