Topper Aloe Memory 160x190x6 cm – Review si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aloe Memory este un topper ce face parte din portofoliul marelui producator de saltele bulgar Sleepy, capabil sa asigure un nivel de confort ridicat pe tot parcursul noptii. Poate fi asezat pe orice tip de suprafata, cum ar fi saltele noi sau vechi, capanele foarte dure.

Acesta prezinta un nucleu prevazut cu spuma cu memoie, reusind sa amelioreze foarte bine punctele de presiune din zona umerilor, bazinului, genunchilor si coatelor. Mai mult decat atat, muschii se pot relaxa foarte bine, iar circulatia sangelui va fi imbunatatita. Totodata, materialul termosensibil din care este confectionat produsul va absorbi caldura corporala, pentru un confort termic optim.

Husa este tratata cu extract de Aloe Vera ce prezinta proprietati de calmare a pielii. Pentru intretinerea topper-ului este necesara doar aspirarea si aerisirea periodica a acestuia. Nu trebuie folosite produse lichide de curatare pe suprafata sa.

Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despechetare sa asteptati pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala pentru a fi folosita.

Dimensiunile topper-ului sunt de 160 cm latime, 190 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Aloe Memory este o optiune foarte buna pentru a spori confortul actualei suprafete de dormit, asigurand un somn relaxant. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. L-au amplasat pe diverse suprafete atat saltele, cat si pe canapele dure, iar de fiecare data s-au odihnit foarte bine. In plus, apreciaza faptul ca este foarte usor de intretinut, iar ori de cate ori au ocazia, il iau chiar si in vacanta. Rulandu-se ocupa extrem de putin spatiu in portbagaj. Prin urmare, sunt de parere ca este o achizitie foarte buna si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistent
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Sustine eficient corpul

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *