Topper TED Silver Memo Dream, spuma memory, 140x200x5cm : Review complet

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

TED Silver Memo Dream este un topper de saltea foarte practic si util in momentul in care suprafata de dormit devine incomda sau saltea pe care te odihnesti nu este pe placul tau sau a partenerului. Imbunatateste nivelul de confort si te poate ajuta sa te bucuri de un somn mai relaxant si mai linistit.

Topper-ul TED Silver Memo Dream este prevazut cu un nucleu din spuma poliuretanica ce are o densitate de 25 kg/mc, beneficiind si de un strat de 1.5 cm de spuma cu memorie ce are o densitate de 36 kg/mc. Nucleul prezinta o structura usoara, ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul sau pentru o ventilare optima.

Husa topper-ului este realizata din textil cu fire de ioni de argint, oferind importante proprietati anti-bacteriene. Intretinerea produsului se realizeaza usor, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireverisibil. In plus, poate fi folosita pe orice parte.

Dimensiunile topper-ului sunt de 140 cm latime si 200 cm lungime, avand o grosime de 5 cm.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

TED Silver Memo Dream este o varianta foarte buna pentru cei ce a nevoie de un plus de confort, imbunatatind nivelul de confort in mod semnificativ. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca disconfortul creat de salteaua pe care o aveau s-a redus considerabil sau chiar a disparut de tot. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, nu mai au dureri de spate, iar dimienata se trezesc mult mai relaxati. De asemenea se intretine usor, se ruleaza foarte rapid si este exact ceea ce aveau nevoie. Din punctul lor de vedere, este o achizitie foarte buna al carei raport calitate/pret este unul cat se poate de bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Prevazut cu spuma cu memorie
  • Husa tratata cu ioni de argint

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *