Topper TED Silver Memo Dream, spuma memory, 120x200x5cm : Review detaliat

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul TED Silver Memo Dream poate reprezenta o solutie foarte buna pentru a va imbunatati nivelul de confort oferind astfel un somn linistit si relaxant. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata de la saltele vechi sau prea dure, pana la canapele si asa mai departe.

TED Silver Memo Dream este prevazut cu nucleu realizat din spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mc, avand o structura foarte usoara, ce poate respira usor asigurand astfel o buna ventilatie interna. In acest fel, umezeala acumulata in timpul somnului este eliberata rapid, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. De asemenea, beneficiaza si de un strat de spuma cu memorie cu grosimea de 1.5 cm avand o densitate de 36 kg/mc.

Husa este tratata cu ioni de argint despre care stim ca ofera importante proprietati anti-bacteriene oferind un mediu mai curat si mai sanatos. In plus, topper-ul este foarte usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. In schimb, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul.

Modelul in discutie masoara 120 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul TED Silver Memo Dream este un model ce reuseste sa imbunatatesca in mod considerabil nivelul de confort, asigurand un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa, dovedindu-se mai bun decat s-ar fi asteptat. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, nu mai au dureri de spate si sunt mai energici pe parcursul zilei. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Prevazut cu spuma cu memorie
  • Foarte confortabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *