Topper TED Harmony, husa antialergica, 160x200x4cm : Review si Recomandari

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Iti doresti un plus de confort pe parcursul noptii si este in cautarea unui topper de saltea rezonabil la pret accesibil? Topper-ul TED Harmony ar putea fi o varianta de luat in calcul, care sa imbunatateasca nivelul de confort al actualei suprafete de dormit si sa iti asigure un somn mai  linistit. Prezinta un nivel de fermitate mediu, putand fi amplasat pe orice fel de suprafata de dormit.

Fie ca in prezent detii o saltea prea tare sau una care a inceput sa dea semne de uzura, poti folosi cu incredere acest topper. Reuseste sa amelioreze disconfortul creat de actuala surpafata de dormit, fiind prevazut cu un miez din spuma poliuretanica profilata cu o densitate de 85 g/mp, asigurand un plus de confort.

Poate fi amplasat pe orice fel de saltea, iar avantajul acesteia este ca dispune de husa antialergice prevazuta cu material antiderapant, ce previne alunecarea produsului de pe suprafata de dormit.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 4 cm grosime. Vine la pachet cu o garantie foarte buna de 5 ani.

Concluzii si Pareri

Topper-ul TED Harmony este un model din portofoliul brand-ului TED care este foarte cunoscut si apreciat prin prisma produselor oferite ce vin la pachet cu un raport calitate/pret foarte convenabil. Cumparatorii se declara multumiti de modelul in discutie si sustin ca pentu nevoile sale a fost alegerea potrivita. Disconfort creat de actuala suprafata de dormit s-a ameliorat considerabil, iar in prezent, se odihnesc mult mai bine pe suprafata topper-ului. In plus, sustin ca se poate rula foarte usor, iar ori de cate ori au ocazia, il iau si in deplasari. Nu ocupa mult spatiu in portbagaj si se bucura de confort indiferent de locul in care se afla. Totodata, sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TED Harmony 160x200x4 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Husa antialergica
  • Usor de depozitat
  • Foarte confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *