Topper saltea Desomn, Violet 3+2 cm memory : Review si Recomandari

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Desomn Violet 3+2 cm este un topper de saltea al carui scop este acela de a imbunatati nivelul de confort punand la dispsozitie un nivel de fermitate mediu. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata de la satele vechi pana la canapele dure, ameliorand complet disconfortul creat de acestea.

Topper-ul Desomn Violet 3+2 cm este realizat din doua straturi si anume: un strat de 3 cm de spuma poliuretanica avand o densitate de 25 kg/mc si un strat de 2 cm de spuma cu memorie avand o densitate de 50 kg/mc. Prezinta o structura elastica, deschisa, bine aerisita, ce permite evaporarea rapida a umezelii, dar si un confort termic optim. Totodata, permite musculaturii sa se relaxeze si previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in structura sa.

Husa topperului este realizata din doua parti si anume: partea de sus este realizata din tricot, iar partea de jos din tesatura antialunecare, cu silicon, ce previne alunecarea produsului de pe suprafata unde este amplasat. Mai mult decat atat, aceasta poate fi detasata usor si poate fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Produsul in discutie este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni fiind potrivit atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Grosimea acestuia este de 5 cm, indiferent de dimensiunile pentru care optati.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Desomn Violet 3+2 cm este un topper de saltea ce va poate imbunatati nivelul de confort, dar si calitatea somnului pentru a putea fi mai productivi si mai energici pe parcursul zilei. Cumparatorii au declarat ca este un produs confortabil, care i-a ajutat sa scape de disconfortul creat de suprafata de dormit, astfel ca dimineata se trezesc fara dureri de spate, dar si mai bine odihniti. De asemenea, apreciaza faptul ca pot detasa husa si o pot igieniza corespunzator, astfel ca nu ezita sa ia topper-ul cu ei si in deplasari fiindca se ruleaza usor si nu ocupa mult spatiu. Prin urmare, considera ca au facut o alegere buna si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Desomn Violet 3+2 cm

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni
  • Prevazut cu spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *