Topper Tatami Comfort Dormeo Review si Pareri pertinente

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Tatami Comfort Dormeo este un topper foarte confortabil care poate fi o solutie excelenta pentru imbunatatirea nivelului de confort asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii. In plus, se ruleaza usor si poate fi luat si in deplasari, ori de cate ori aveti ocazia.

Topper-ul Tatami Comfort Dormeo imbunatateste nivelul de confort fie ca discutam despre o canapea dura, o saltea prea ferma sau veche ori poate fi amplasat idrect pe podea. Nucleul acestuia este realizat dintr-un strat de 3 cm de spuma Ecocell cu o structura flexibila ce contine celule 3D adaptandu-se in functie de corpul vostru si oferind sprijin si confort pentru a asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale. Totodata, design-ul special gandit asigura un flux excelent al aerului pentru a elimina rapid umezeala acumulata in timpul somnului, impiedicand astfel formarea mucegaiului si a bacteriilor. Stratul de 3 cm realizat din microfibre Wellsleep ofera proprietati izolante astfel ca produsul poate fi folosit in sigurnata si direct pe podeaua rece.

Produsul in discutie are o grosime de 6 cm si este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, astfel ca daca sunteti in cautarea unui topper pentru saltea single sau dubla, cu siguranta veti gasi dimensiunile optime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Tatami Comfort Dormeo este un topper foarte confortabil care va poate imbunatati considerabil calitatea somnului pentru mai multa relaxare in timpul noptii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model pe care se odihnesc excelent. Nu mai simt imbinarile canapelei sau salteaua prea dura sau incomda, se ruleaza usor, iar ori de cate ori au ocazia, il iau si in deplasari. Prin urmare, sunt de parere ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOPPER TATAMI COMFORT DORMEO

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Realizat din materiale de calitate
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *