Topper Air+ Adapt Dormeo Review si Recomandari

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Dormeo Air Adapt este un topper de saltea care va poate imbunatati considerabil nivelul de confort, asigurand un somn linistit si relaxant. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata de la canapele dure pana la saltea veche sau prea tare ori chiar direct pe podea.

Topper-ul Dormeo Air Adapt este fabricat din 3 cm de spuma Ecocell ce se adapteaza nevoilor corpului si ofera un bun suport corpului, dar mai ales, o pozitie corecta coloanei vertebrale. Invelisul este preavzut cu o plasa Octasrping realizata din 2 cm de spuma cu memorie Formacell ce ofera un confort personalizat si se adapteaza in functie de forma corpului.

Sistemul AirX permite aerului sa patunda in interiorului produsului si sa elimine toate umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa asigurand un mediu curat si uscat. Mai mult decat atat tratametnul Clean Effect ofera o buna protectie impotriva acarienilor, bacteriilor si microbilor.

Pentru ca topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui dupa despachetare sa asteptati circa sase ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Totodata, acest model poate fi gasit intr-o gama destul de variata de dimensiuni fie ca sunteti in cautarea unui topper de dimensiuni mai mici sau mai mari.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Dormeo Air Adapt este un model confortabil care va poate asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile sale sustinand ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Nu mai simt imbinarile canapelei ori arcurile saltelei vechi, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, fara dureri de spate. Il recomanda si altor utilizatori care sunt in cautarea unui topper de saltea bun si considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dormeo Air Adapt

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spuma cu memorie
  • Tratament Clean Effect
  • Sistem AirX
  • Disponibil in mai multe dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *