Topper cu memorie SomnoMed Antiacaria, pentru alergici, H 5+2cm, husa detasabila si lavabila : Review detali

by:

Somnart

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

SomnoMed Antiacaria este un topper de saltea ce face parte din gama Somnart menit sa imbunatateasca nivelul de confort. Ofera un nivel de femritate mediu si poate fi amplasat pe orice fel de suprafata.

Topper-ul SomnoMed Antiacaria este fabricat dintr-un strat de 5 cm de spuma poliuretanica cu densitatea de 40 kg/mc si un strat de 2 cm de spuma cu memorie cu densitatea de 23 kg/mc. Spuma cu memorie are capacitatea de a elimina punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musuculaturii sa se relaxeze complet.

Un alt avantaj se refera la husa care dispune pe lateral de un material special 3D mesh ce asigura o buna ventilatie. Astfel, umezeala acumulata in timpul somnului este eliberata rapid, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Mai mult decat atat, husa se poate detasa si poate fi spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Pentru ca topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati circa 24 de ore pentru ca produsul sa isi poata reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Topper-ul beneficiaza si de eticheta Oejo – Tex care indica utilizatorilor finali beneficiile suplimentare ale sigurantei testate, materialele utilizate fiind prietenoase cu pielea. Garantia cu care vine la pachet este de 2 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul SomnoMed Antiacaria este un produs care poate imbunatati considerabil nivelul de confort asigurand si o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Nu este nici foarte dur, dar nici prea moale, astfel ca se pot relaxa foarte bine. Faptul ca pot detasa husa pentru ei este un avantaj important. Pot lua produsul si in deplasari, iar ulterior o vor putea spala si igieniza corespunzator. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: SomnoMed Antiacaria

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustinere optima a corpului
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *