Topper HypoallergenicMed Somnart, 180x200x5 cm, cu husa bumbac 100% detasabila, spalare la 90°C : Review detaliat

by:

Somnart

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

HypoallergenicMed Somnart este un topper prevazut cu spuma poliuretanica ce poate fi amplasat pe orice fel de suprafata oferind un nivel de confort ridicat. Elimina disconfortul creat de actuala suprafata de dormit si imbunatateste calitatea somnului.

Topper-ul HypoallergenicMed Somnart este realizat din spuma poliuretanica avand o densitate de 23 kg/mc, ceea ce inseamna ca este un model destul de moale. Il puteti aseza pe saltele vechi sau dure, canapele incomode si asa mai departe, scopul sau fiind acela de a imbunatati nivelul de confortul.

Un avantaj important se refera la posiobilitatea de a detasa husa si de a o spala in masina de spalat rufe la temperatura de 90 de grade Celsius asigurandu-i astfel o igienizare corespunzatoare. Nu este recomandata, in schimb, folosirea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradat ireversibil. Astfel, puteti lua oriunde topper-ul cu voi, chiar si in deplasari, fiindca atunci cand va veti intoarce asa, ii veti putea oferi o igienizare optima.

Avand in vedere ca este expediat rulat si vidat, va fi necesar sa despachetati imediat produsul dupa primire si sa asteptati in jur de 24 de ore pentru a putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime. In plus, garantia cu care vine la pachet este de doi ani.

Concluzii si Pareri

Topper-ul HypoallergenicMed Somnart este o varianta foarte buna ce ofera tot confortul de care aveti nevoie asigurand astfel un somn linistit. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale este o alegere excelenta, fiindca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. De asemenea, apreciaza in mod deosebit si faptul ca se intretine si se igienizeaza foarte usor, iar ori de cate ori au ocazia, iau topper-ul in deplasari si in vacante. In consecinta, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: HypoallergenicMed Somnart 180x200x5 cm

9.4

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.3/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *