Topper Somnart cu husa tricot detasabila | Review si Pareri pertinente

by:

Somnart

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de la Somnart poate fi o solutie excelenta pentru imbunatatirea calitatii somnului cu o investitie mica. Poate fi amplasat pe diverse tipuri de suprafete cum ar fi salteaua prea dura sau uzata ori chiar canapeaua a carei imbinatii creeaza un real disconfort. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Modelul in discutie esrte realizat din spuma poliuretanica avand o grosime de 5 cm. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si este capabil sa amelioreze disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Miezul realizat din spuma poliuretanica prezinta o densitate de 23 de kg/mc.

Husa acestuia este realizata din tricot poliester si are avantajul de a fi prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o puteti detasa foarte usor pentru a o spala. In aceste conditii, puteti lua fara probleme topper-ul si in deplasari, caci in momentul in care veti reveni acasa veti putea spala imediat husa. In plus, pentru extra confort, husa este matlasata pe toata suprafata cu vata de poliester.

Fiindca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cel putin 24 de ore pentru a putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. Atentie la insturmentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Acest produs din gama Somnart este disponibil in dimensiuni potrivite atat pentru un pat single, cat si pentru unul matrimonial. Toate dimensiunile si informatiile necesare le gasiti aici.In plus, vine la pachet cu o garantie de 3 ani sau contracost poate fi prelungita la 4 ani.

Concluzii si Pareri

Topper-ul de la Somnart poate fi o varianta pentru imbunatatirea nivelului de confort la care puteti apela chiar si in deplasari fiind destul de usor de transportat. Cumparatorii sunt multumiti de produs si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar unul dintre aspectele importante se refera la posibilitatea de a igieniza corespunzator husa chiar si la o temperatura de 90 de grade Celsius. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper Somnart

9.6

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Poate fi folosit pe ambele fete

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *