Topper Sleepy, Silver Stress Zero NEW, 7 cm | Review si Pareri pertinente

by:

Sleepy

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Silver Stress Zero NEW este un topper de saltea ce ofera un nivel de fermitate mediu, scopul sau fiind de a imbunatati nivelul de confort si a de elimina disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Topper-ul Sleepy Silver Stress Zero NEW este realizata din spuma poliuretanica, iar in functie de fata pe care il amplasati, va puteti bucura de fermitati diferite. Astfel, o fata este mai ferma, iar cealalta usor mai moale.

Husa produsului este prevazuta cu fire de argint si tehnologie Zero Stress ce asigura un mediul mai curat si mai sanatos. Aceasta este prevazuta cu fermoar, astfel ca o puteti detasa cu usurinta si o puteti spala in masina de rufe.

Prezinta o grosime de 7 cm si il puteti gasi intr-o gama variata de dimensiuni fie pentru paturi single, fie pentru cele matrimoniale.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Sleepy Silver Stress Zero NEW este un produs bun care va poate imbunatati considerabil nivelul de confort indiferent de suprafata pe care il amplasati – pe o saltea veche sau dura, pe o canapea incomoda si asa mai departe. Cumparatorii sunt multumiti de topper si sustin ca le-a imbunatatit considerabil nivelul de confort astfel ca dimineata nu se mai trezesc cu dureri de spate sau chiar obositi. In plus, cei care il au de mai mult timp, confirma faptul ca se mentine excelent si rezista fara probleme. In opinia lor, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Silver Stress Zero NEW

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Fire de argint
  • 2 fermitati
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *