Topper ferma, Sleepy Aloe, spuma poliuretanica, 7 cm | Review si Pareri utile

by:

Sleepy

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Aloe este un toppper de saltea ce ofera un nivel de fermitate mare asigurand o buna sustinere corpului, ceea ce il face ideal si pentru persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Topper-ul Sleepy Aloe este un model fabricat in Bulgaria si este compus din spuma poliuretanica ce beneficiaza de o structura respirabila asigurand proprietati ortopedice. Astfel, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Mai mult decat atat, ajuta si la imbunatatirea circulatiei sangvine.

Husa acestuia este tratata cu Aloe Vera, ce asigura proprietati excelente impotriva bacteriilor si acarienilor. Mai mult decat atat, aceasta dispune de fermoar, ceea ce va permite sa o detasati usor si sa o spalati in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce il despachetati sa asteptati o zi pana ce isi revine la forma initiala sa poata fi utilizat. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Un alt avantaj al acestui topper consta si in faptul ca este disponibil intr-o gama extrem de variata de dimensiuni potrivite atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. De asemenea, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Sleepy Aloe poate fi o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de o suprafata de odihna ferma, care sa sustina corect corpului si sa ofere o pozitie optima coloanei vertebrale. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model pe suprafata caruia se odihnesc excelent. A reusit sa imbunatateasca nivelul de confort chiar si in cazul celor mai incomode sau vechi saltele, astfel ca dimineata se poti trezi mult mai bine odihniti si nici nu se mai confrunta cu dureri de spate. Ca atare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Aloe

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Tratat cu Aloe Vera
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *