Topper Sleepy Ortopedico, spuma Memory 6cm, 140×200 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Ortopedico este un topper prevazut cu spuma cu memorie ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, scopul sau fiind acela de a spori nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Avand in vedere ca se poate rula foarte usor, il putem lua si in vacanta, ocupand putin spatiu de depozitare in portbagaj.

Topper-ul Sleepy Ortopedico este prevazut cu miez din spuma cu memorie, turnata pe o singura parte, avand o inaltime de 6 cm. Prezinta un usor efect de masaj, relaxand corpul in totalitate. In plus, dispune de suport ortopedic, ceea ce inseamna ca va asigura o pozitie corecta, indeosebi coloanei vertebrale, fiind eficient si in cazul persoane cu probleme la nivelul spatelui.

Este un produs fabricat in Bulgaria, realizat din materiale de calitate, ce poate fi asezat pe saltele sau chiar pe canapele. Nu veti mai simti imbinarile canapelei, arcurile saltelei vechi sau daca aveti deja o saltea noua, pe langa confortul suplimentar, va proteja salteaua asigurandu-i o durata de utilizare mai mare.

Un alt aspect interesant este faptul ca husa se poate detasa. Aceasta poate fi spalata ulterior in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Textura sa este una placuta si, cel mai important, nu aluneca de pe suprafata unde este amplasat.

In principiu, nivelul de fermitate este unul mediu, indiferent de locul este amplasat. Este recomandat pentru persoane cu greutatea de pana la 120 de kg.

Dimensiunile acestui model sunt de 140 cm latime si 200 cm lungime, alaturi de o greutate de 6 kg.

Concluzii si Pareri

In principiu, Sleepy Ortopedico este un topper confortabil si destul de rezistent, realizat din materiale calitative, capabil sa ofere un somn linistit si relaxant. Cumparatori sunt multumiti de el si declara ca s-au odihnit foarte bine pe suprafata sa inca dupa prima noapte. Nu este nici foarte moale, dar nici foarte tare, iar datorita lui nu mai resimt imbinarile canapelei si il pot lua chiar si in vacanta. In general, sunt de parere ca este o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Ortopedico 140x200 cm

9.3

Calitate

9.2/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila poate fi spalata in masina de rufe
  • Nucleu realizat din spuma cu memorie
  • Efect de masaj usor

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *