Topper saltea Green Future, Lavanda Therapy 7 zone de confort 90×200 cm, 5 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Lavanda Therapy este un topper confortabil ce poate fi asezat pe orice tip de suprafata, reusind sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort, asigurand un somn relaxant. In plus, poate fi usor de depozitat si de intretinut, insa mai multe detalii vom analiza in continuare.

Topper-ul Green Future Lavanda Therapy  ofera 7 zone de confort reusind, astfel, sa sporeasca nivelul de confort si sa va asigure un somn linistit. Spuma Green Therm Memory are capcaitatea de a adauga un strat de confort suplimentar, transformand chiar si saltelele vechi sau canapelele dure in suprafete confortabile. Mai mult decat atat, daca totusi aveti o saltea noua, trebuie sa stiti ca o va proteja foarte bine, asigurandu-i o durata de utilizare mai mare.

In plus, capsulele cu uleiuri esentiale de lavanda sunt eficiente in prevenirea starilor de stres sau anxietate, aspect confirmat si de catre medici ce sustin ca lavanda ar fi eficienta si in tratarea insomniilor sau a starilor de depresie. Mai mult decat atat, prezinta si proprietati antibacteriene si anti-inflamatoare pentru un somn linistit si sanatos.

Husa topper-ului este prevazuta cu fermoare, existand posibilitatea de a o detasa si de a o spala ulterior in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Pe partea inferioara, beneficiaza de particule anti-alunecare fabricate din silicon astfel incat topper-ul sa nu alunece de pe suprafata saltelei.

Pentru ca topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa ce il despachetati, sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat.

Dimensiunile acestuia sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

In principiu, Green Future Lavanda Therapy este un topper de calitate, care sporeste nivelul de confort al saltelei, contribuind la un somn linistit. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca este mai confortabil decat se asteptau. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar calitatea somnului s-a imbunatatit considerabil. Dimineata se trezesc foarte relaxati, iar ceea ce i-a incantat si mai mult a fost faptul ca husa se poate detasa, astfel ca aceasta va putea fi spalata si in masina de rufe. In consecinta, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Green Future Lavanda Therapy 90x200 cm

9.7

Calitate

9.5/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 zone de confort
  • Husa detasabila
  • Capsule de ulei esential de lavanda
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *