Topper Saltea Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE, 90Х190, 6 cm – Review detaliat

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE reprezinta un topper fabricat din spuma poliuretanica, ce dispune de doua fete, putand fi amplasat pe orice tip de suprafata. Acest model ofera un somn linistit si poate transforma orice tip de suprafata de dormit intr-una foarte confortabila, pentru a te putea bucura de un somn odihnitor pe tot parcursul noptii.

Produsul este prevazut cu un nucleu compus din 4 cm de spuma poliuretanica Sonnocell, nivelul de fermitate fiind unul mediu spre ridicat. Acesta reuseste sa ofere o pozitie corecta coloanei vertebrale si permite musculaturii sa se relaxeze in totalitate, astfel ca dimineata te vei trezi mult mai relaxat. Poate fi asezat pe orice parte atat pe o saltea veche, cat si pe o canapea dura, pe surprafata sa putandu-se odihni chiar si cei care se confrunta cu dureri de spate.

Husa acestui topper este tratata cu Aloe Vera oferind multiple beneficii asupra organismului.In plus, aceasta se detaseaza foarte usor pentru a putea fi spalata ulterior in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Topper-ul Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana. Fiindca se ruleaza foarte usor, poate fi asezat in portbagaj pentru a il lua in vacanta.

Acest model masoara 90 cm latime, 190 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Poti opta cu incredere pentru topper-ul Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE fiindca este un model confortabil si usor de intretinut, ce se adapteaza oricarui tip de suprafata. Cumparatorii sunt faorte multumiti de el si sustin ca somnul lor s-a schimbat radical. Inca dupa prima noapte de folosire au putut resimti diferente majore. In plus, este de apreciat si faptul ca dispune de husa detasabila, pentru a ii asigura o igienizare corespunzatoare. Din punctul lor de vedere, este o alternativa buna si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE 90x190 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Prezinta 2 fete
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *