Topper Saltea Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE, 164Х190, 6 cm – Review detaliat si Pareri

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE este o saltea realizata din spuma poliuretanica ce beneficiaza de doua fete, putand fi amplasata pe orice tip de suprafata. Ofera un somn linistit  si transforma orice suprafata de dormit intr-una comoda, potrivita pentru un somn linistit.

Nucleul este realizat din spuma poliuretanica Sonnocell cu o grosime de 4 cm, oferind un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Asigura o sustinere optima coloanei vertebrale, permitand musculaturii sa se relaxeze, astfel incat dimineata sa te poti trezi mult mai relaxat. Poate fi folosit pe orice parte, fiind recomandat chiar si celor care se confrunta cu dureri de spate.

Husa este tratata cu Aloe Vera, avand efecte benefice asupra organismului. In plus, are avantajul de a se putea detasa si spala in masina de rufe, la temperatura de 30 de grade Celsius.

Poate sustine  o greutate de pana la 120 kg/persoana iar fiindca se ruleaza foarte usor, depozitarea acesteia va fi una foarte facila.

Dimensiunile topper-ului sunt de 164 x 190 cm si are o grosime de 6 cm.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE este un model de topper comod si foarte util mai ales acolo unde suprafata de dormit nu este tocmai confortabil si poate crea probleme serioase de sanatate. Persoanele care deja au achizitionat produsul sunt foarte multumite de confortul oferit de acest topper si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Mai mult decat atat, au mai adaugat ca somnul lor s-a imbunatatit inca dupa prima noapte, iar de atunci se odihnesc numai pe el. De asemenea, apreciaza foarte mult faptul ca husa se poate detasa si ii pot asigura o igienizare corespunzatoare. Din punctul lor de vedere, a fost alegerea cea mai avantajoasa, iar de multe ori aleg sa il ia chiar si in vacanta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE 164x190 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • 2 fete
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *