Topper Saltea Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION, 120Х200, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION este un topper interesant, realizat in Bulgaria, fabricat din spuma cu memorie ce reuseste sa imbunatateasca in mod considerabil confortul suprafetei de dormit pentru a avea parte de un somn linistit. Este un topper care, personal, imi place foarte mult, fiindca este confortabil si foarte rezistent, insa in continuare, mi-am propus sa analizez indeaproape produsul.

Topper-ul Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION prezinta un nucleu confectionat din spuma cu memorie avand o densitate de 50 kg/mc, reusind astfel sa reactioneze foarte bine la temperatura corporala, dar si la greutatea acestuia, distribuind in mod uniform greutatea pe suprafata sa. In acest fel, punctele de presiune sunt eliminate, iar musculatura se poate relaxa complet, in timp ce va asigura o circulatie corespunzatoare sangelui. Mai mult decat atat, sustine eficient si coloana vertebrala, fiind o alternativa si pentru cei care au probleme in acest sens.

In partile laterale, produsul este prevazut cu un material 3D ce permite aerului sa ventileze eficient interiorul acestuia,eliminand rapid umezeala acumulata in timpul somnului. Bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte, iar tu te vei putea bucura de un somn linistit. Husa este fabricata si ea din materiale de calitate, fiind foarte placuta la atingere si nu va aluneca de pe suprafata saltelei. In toate cele patru colturi dispune de 4 benzi elastice care vor permite fixarea mai buna pe suprafata saltelei.

Avand in vedere ca cel mai probabil, topper-ul va fi expediat rulat si vidat, dupa ce il veti despacheta, va fi necesar sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a  putea fi utilizat. Greutatea pe care acesta o poate sustine este de 140 de kg de persoana.

Acest model masoara 120 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

In principiu, Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION este un topper care merita achizitionat pentru ca reuseste sa asigure tot confortul de care aveti nevoie, iar in timp, se comporta foarte bine. Clientii sunt si ei foarte multumiti de modul in care dorm pe el, declarand ca dimienata se trezesc mai odihniti. De asemenea, sunt incantati de faptul ca il pot rula usor pentru a il lua si in vacanta. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION 120x200 cm

9.9

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Foarte confortabile
  • Laterale confectionate din material 3D
  • Benzi elastice pentru o fixare eficienta

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *